top of page
Crisisbeheersing

Bij een (dreigende) crisis komen strategische belangen en de integriteit in het geding, van een organisatie of individu.


AMK assisteert door het opzetten van strategisch crisismanagement, waarbij risico's tijdig herkend worden, relevante informatie op de juiste tafels terecht komt, plannen actueel en hanteerbaar zijn en medewerkers en bestuurders opgeleid getraind en geoefend zijn, om tot effectieve besluitvorming en uitvoering te komen.

Bij een (dreigende) crisis coördineert AMK de crisisprocessen. AMK verzorgt onder meer informatiemanagement, security management, technisch voorzitterschap, afstemming met interne en externe partners, strategische advisering en het faciliteren van crisiscommunicatie.

Voor omgevingsanalyses en woordvoering werken wij nauw samen met Crisiscentrale.

"Bij een (dreigende) crisis ontstaat al gauw een dynamiek van dreiging, urgentie en onzekerheid, waarbij enorme belangen op het spel staan."

BT-oefening regio Utrecht_edited.jpg
IMG_20171124_1351566_edited.jpg

Burgerprogramma Redzaam

AMK heeft, samen met gemeenten en operationele diensten, burgerprogramma Redzaam.nl opgezet om burgers weerbaarder te maken in conflict- en crisissituaties. De NCTV heeft laten weten dat dit initiatief aansluit bij de Strategie Nationale Veiligheid.

bottom of page